Om X-change

 


X-change är specialist på valutaväxling och kontantkultur. Med det menar vi all service och kunskap som har med kontanter att göra. X-change ägs av och är ombud för FOREX Bank.

Kontant står för tjänster som valutaväxling och transferering i valuta. Hos oss köper du alltid din valuta utan avgift. Vår ambition är att ge dig marknadens bästa kurser. Du kan betala med alla kreditkort, svenska bankcheckar och kontant förstås. Har du köpt din valuta hos oss betalar du ingen avgift när du växlar tillbaka, spara bara ditt kvitto. Vi har alltid de vanligaste valutorna i lager. Har du ont om tid kan du förbeställa din valuta och hämta på närmaste kontor. Ett smart sätt att köpa valuta om du har ont om tid eller har långt till närmaste växlingskontor.  

Kultur
står för kunskap om kontantkulturer i olika länder. För att du ska få ut mer av din resa har vi samlat den viktigaste informationen om priser för hotell, måltider, taxiresor, prutning, dricks m m i X-change Kontantguide för de vanligaste resmålen. Du hittar dem alla här på webben. Självklart är du välkommen att tala med våra medarbetare om du har frågor om kontantkulturen i olika länder.  

Vi tror på att tänka mångkulturellt. Världen krymper och kulturer blandas. Därför behöver vi ha ett öppet synsätt - både här hemma och när det gäller att hjälpa våra kunder att förstå kontantkulturen i olika länder.
  

Historik
X-change startade 1991 och är ett av Sveriges mest etablerade och dynamiska växlingsföretag. Ända sedan starten har vi haft som ambition att ge våra kunder bästa möjliga kurs och tjänster – både privata kunder och företagskunder. Förutom vår webbaserade valutaväxlingstjänst har vi växlingskontor på strategiska lägen runt om i Sverige.
  

Har du frågor eller vill veta mer?
Skicka gärna ett mail till oss på info@x-change.se eller ring vår valutalinje på 020-394000.
  

... contentblock